文献
J-GLOBAL ID:200902138432840674
整理番号:02A0906484
中国における栄養摂取の指標としての料理数
Number of Dishes as an Indicator of Nutrient Intake in China.
著者 (8件):
NAKATSUKA H
(Miyagi Univ., Taiwa-cho)
,
ZHANG Z-W
(Kyoto Women’s Univ., Kyoto)
,
WATANABE T
(Miyagi Univ. Education, Sendai)
,
SHIMBO S
(Kyoto Women’s Univ., Kyoto)
,
MATSUDA-INOGUCHI N
(Univ. Shiga Prefecture, Hikone)
,
QU J-B
(Shandong Univ. Medical School, Shandong, CHN)
,
HIGASHIKAWA K
(Kyoto Industrial Health Assoc., Kyoto)
,
IKEDA M
(Kyoto Industrial Health Assoc., Kyoto)
資料名:
Tohoku Journal of Experimental Medicine
(Tohoku Journal of Experimental Medicine)
巻:
197
号:
4
ページ:
189-199
発行年:
2002年08月
JST資料番号:
G0649A
ISSN:
0040-8727
CODEN:
TJEMAO
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)