文献
J-GLOBAL ID:200902138445971441
整理番号:97A0122318
紫色のサツマイモからの二つのアシル化アントシアニン
Two acylated anthocyanins from purple sweet potato.
著者 (8件):
GODA Y
(National Inst. Health Sci., Tokyo)
,
SHIMIZU T
(Saneigen FFI, Osaka, JPN)
,
KATO Y
(Saneigen FFI, Osaka, JPN)
,
NAKAMURA M
(Saneigen FFI, Osaka, JPN)
,
MAITANI T
(National Inst. Health Sci., Tokyo)
,
YAMADA T
(National Inst. Health Sci., Tokyo)
,
TERAHARA N
(Minami-Kyushu Univ., Miyazaki, JPN)
,
YAMAGUCHI M
(Minami-Kyushu Univ., Miyazaki, JPN)
資料名:
Phytochemistry
(Phytochemistry)
巻:
44
号:
1
ページ:
183-186
発行年:
1997年01月
JST資料番号:
D0116B
ISSN:
0031-9422
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)