文献
J-GLOBAL ID:200902139348616498
整理番号:95A0603603
挽肉中の大腸菌O157の単離及び検出方法の評価
Evaluation of methods for the isolation and detection of Escherichia coli O157 in minced beef.
著者 (3件):
BENNETT A R
(Campden and Chorleywood Food Res. Assoc., Glos, GBR)
,
MACPHEE S
(Campden and Chorleywood Food Res. Assoc., Glos, GBR)
,
BETTS R P
(Campden and Chorleywood Food Res. Assoc., Glos, GBR)
資料名:
Letters in Applied Microbiology
(Letters in Applied Microbiology)
巻:
20
号:
6
ページ:
375-379
発行年:
1995年06月
JST資料番号:
C0081C
ISSN:
0266-8254
CODEN:
LAMIE7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)