文献
J-GLOBAL ID:200902139384806570
整理番号:00A0437255
ダイズおよびコムギのグリコシルセラミドのタンデム質量分析による構造決定
Structure determination of soybean and wheat glucosylceramides by tandem mass spectrometry.
著者 (4件):
SULLARDS M C
(Emory Univ. School of Medicine, Georgia, USA)
,
LYNCH D V
(Williams Coll., Massachusetts, USA)
,
MERRILL A H JR
(Emory Univ. School of Medicine, Georgia, USA)
,
ADAMS J
(Emory Univ., Georgia, USA)
資料名:
Journal of Mass Spectrometry
(Journal of Mass Spectrometry)
巻:
35
号:
3
ページ:
347-353
発行年:
2000年03月
JST資料番号:
D0604A
ISSN:
1076-5174
CODEN:
JMSPFJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)