文献
J-GLOBAL ID:200902139403018023
整理番号:98A0511109
業務用ちゅう房における各種調理機器の使われ方とエネルギー消費量の解析
A Study on Uses of Cooking Appliances and Energy Consumption at Kitchens for Business Use.
著者 (6件):
村川三郎
(広島大 工)
,
越川康夫
(広島大 工)
,
篠原道正
(広島工大 環境)
,
西名大作
(広島大 工)
,
清田誠良
(広島工大 環境)
,
伊藤博幸
(鹿島建設)
資料名:
空気調和・衛生工学会論文集
(Transactions of the Society of Heating, Air-Conditioning and Sanitary Engineers of Japan)
号:
69
ページ:
61-73
発行年:
1998年04月
JST資料番号:
G0149B
ISSN:
0385-275X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)