文献
J-GLOBAL ID:200902139822542573
整理番号:98A0346556
グリセロールと水分の濃度の影響を受けた加工ビーフスティックのテクスチャと貯蔵安定性
Texture and Storage Stability of Processed Beefsticks as Affected by Glycerol and Moisture Levels.
著者 (4件):
BARRETT A H
(SSCOM US Army Natick RD&E Center, MA)
,
BRIGGS J
(SSCOM US Army Natick RD&E Center, MA)
,
RICHARDSON M
(SSCOM US Army Natick RD&E Center, MA)
,
REED T
(SSCOM US Army Natick RD&E Center, MA)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
63
号:
1
ページ:
84-87
発行年:
1998年01月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)