文献
J-GLOBAL ID:200902140143297100
整理番号:97A0699454
日本における食品(1994年度)中の保存料濃度の実態及びそれに基づいた摂取量の推定
Evaluation of Preservations Contents in Foods and the Daily Intake Deduced from the Results of the Official Inspection in Japan in F.Y. 1994.
著者 (5件):
ISHIWATA H
(National Inst. Health Sci., Tokyo, JPN)
,
NISHIJIMA M
(The Tokyo Metropolitan Res. Lab. Public Health, Tokyo, JPN)
,
FUKASAWA Y
(Yamanashi Inst. Public Health, Kofu-shi, JPN)
,
ITO Y
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya, JPN)
,
YAMADA T
(National Inst. Health Sci., Tokyo, JPN)
資料名:
食品衛生学雑誌
(Food Hygiene and Safety Science)
巻:
38
号:
3
ページ:
145-154
発行年:
1997年06月
JST資料番号:
G0622A
ISSN:
0015-6426
CODEN:
SKEZAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)