文献
J-GLOBAL ID:200902141134235963
整理番号:99A0380113
ラクトナマイシン,Streptomyces rishiriensis MJ773-88K4が生産する抗微生物性の新抗生物質 I 分類,発酵,分離,物理化学的性質と生物活性
Lactonamycin, a New Antimicrobial Antibiotic Produced by Streptomyces rishiriensis MJ773-88K4. I. Taxonomy, Fermentation, Isolation, Physico-chemical Properties and Biological Activities.
著者 (9件):
MATSUMOTO N
(Inst. Microbial Chemistry, Tokyo, JPN)
,
TSUCHIDA T
(Inst. Microbial Chemistry, Tokyo, JPN)
,
MARUYAMA M
(Inst. Microbial Chemistry, Tokyo, JPN)
,
KINOSHITA N
(Inst. Microbial Chemistry, Tokyo, JPN)
,
HOMMA Y
(Inst. Microbial Chemistry, Tokyo, JPN)
,
IINUMA H
(Inst. Microbial Chemistry, Tokyo, JPN)
,
TAKEUCHI T
(Inst. Microbial Chemistry, Tokyo, JPN)
,
HEIDA N
(Mercian Corp., Kanagawa, JPN)
,
YOSHIOKA T
(Mercian Corp., Kanagawa, JPN)
資料名:
Journal of Antibiotics
(Journal of Antibiotics)
巻:
52
号:
3
ページ:
269-275
発行年:
1999年03月25日
JST資料番号:
G0489A
ISSN:
0021-8820
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)