文献
J-GLOBAL ID:200902141403698312
整理番号:95A0272050
過酸化水素によるじゃがいも澱粉の酸化
Oxidation of Potato Starch by Hydrogen Peroxide.
著者 (5件):
PAROVUORI P
(VTT Biotechnology and Food Research)
,
HAMUNEN A
(Raisio Chemicals, Raisio, FIN)
,
FORSSELL P
(VTT Biotechnology and Food Research)
,
AUTIO K
(VTT Biotechnology and Food Research)
,
POUTANEN K
(VTT Biotechnology and Food Research)
資料名:
Starch
(Starch)
巻:
47
号:
1
ページ:
19-23
発行年:
1995年01月
JST資料番号:
E0130A
ISSN:
0038-9056
CODEN:
STARDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)