文献
J-GLOBAL ID:200902141611050202
整理番号:01A0186077
使用済みのオーク樽及び瓶で熟成した赤ワインの単糖類,フェノール類及び色の挙動
Behavior of Monosaccharides, Phenolic Compounds, and Color of Red Wines Aged in Used Oak Barrels and in the Bottle.
著者 (3件):
DEL ALAMO M
(Univ. Valladolid, Valladolid, ESP)
,
BERNAL J L
(Univ. Valladolid, Valladolid, ESP)
,
GOMEZ-CORDOVES C
(CSIC, Madrid, ESP)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
48
号:
10
ページ:
4613-4618
発行年:
2000年10月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)