文献
J-GLOBAL ID:200902142249209520
整理番号:95A0848478
収穫期及び貯蔵期間中におけるグリーンアスパラガス中のアスコルビン酸濃度の変化
Changes in Ascorbic Acid Content of Green Asparagus during the Harvesting Period and Storage.
著者 (4件):
ESTEVE M J
(Univ. Valencia, Valencia, ESP)
,
FARR<span style=text-decoration:overline>E ́</span> R
(Univ. Valencia, Valencia, ESP)
,
FR<span style=text-decoration:overline>I ́</span>GOLA A
(Univ. Valencia, Valencia, ESP)
,
CLEMENTE G
(Univ. Valencia, Valencia, ESP)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
43
号:
8
ページ:
2058-2061
発行年:
1995年08月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)