文献
J-GLOBAL ID:200902142319607227
整理番号:96A0227211
起源が異なるぶどう酒のフェノール化合物含量とスーパーオキシドラジカル補足能力の多様性
Varietal Differences in the Phenolic Content and Superoxide Radical Scavenging Potential of Wines from Different Sources.
著者 (6件):
SATO M
(Mercian Corp., Fujisawa, JPN)
,
RAMARATHNAM N
(Nikken Foods Co. Ltd., Shizuoka, JPN)
,
SUZUKI Y
(Mercian Corp., Fujisawa, JPN)
,
OHKUBO T
(Mercian Corp., Fujisawa, JPN)
,
TAKEUCHI M
(Nikken Foods Co. Ltd., Shizuoka, JPN)
,
OCHI H
(Nikken Foods Co. Ltd., Shizuoka, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
44
号:
1
ページ:
37-41
発行年:
1996年01月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)