文献
J-GLOBAL ID:200902142412297521
整理番号:99A0514828
インデカ種とジャポニカ種玄米脂質の成分比較
Comparative Composition of Brown Rice Lipids (Lipid Fractions) of Indica and Japonica Rices.
著者 (5件):
MANO Y
(Obihiro Otani Junior Coll., Hokkaido, JPN)
,
KAWAMINAMI K
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
KOJIMA M
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
OHNISHI M
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
ITO S
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
63
号:
4
ページ:
619-626
発行年:
1999年04月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)