文献
J-GLOBAL ID:200902143000857154
整理番号:93A0282830
ブロイラにおける菜種及び大豆粕の蛋白質とアミノ酸の真の消化率に及ぼす環境温度の影響
Influence of Ambient Temperature on True Digestibility of Protein and Amino Acids of Rapeseed and Soybean Meals in Broilers.
著者 (4件):
ZUPRIZAL
(Inst. National de la Recherche Agronomique, Nouzilly, FRA)
,
LARBIER M
(Inst. National de la Recherche Agronomique, Nouzilly, FRA)
,
CHAGNEAU A M
(Inst. National de la Recherche Agronomique, Nouzilly, FRA)
,
GERAERT P A
(Inst. National de la Recherche Agronomique, Nouzilly, FRA)
資料名:
Poultry Science
(Poultry Science)
巻:
72
号:
2
ページ:
289-295
発行年:
1993年02月
JST資料番号:
B0579A
ISSN:
0032-5791
CODEN:
POSCA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)