文献
J-GLOBAL ID:200902143113639110
整理番号:95A0464157
アボカド油の処理工程がその不鹸化物成分の性質に及ぼす影響
Influence of Avocado Oil Processing on the Nature of Some Unsaponifiable Constituents.
著者 (5件):
FARINES M
(Univ. Perpignan, Perpignan, FRA)
,
SOULIER J
(Univ. Perpignan, Perpignan, FRA)
,
RANCUREL A
(Lab. Rech., Epernon, FRA)
,
MONTAUDOIN M G
(Lab. Rech., Epernon, FRA)
,
LEBORGNE L
(Lab. Rech., Epernon, FRA)
資料名:
Journal of the American Oil Chemists’ Society
(Journal of the American Oil Chemists' Society)
巻:
72
号:
4
ページ:
473-476
発行年:
1995年04月
JST資料番号:
C0259A
ISSN:
0003-021X
CODEN:
JJASDH
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)