文献
J-GLOBAL ID:200902143323841591
整理番号:02A0573760
ホタテガイ貝柱筋肉から低塩濃度で抽出した蛋白質のゲル化と鮮度
Gelation of low salt soluble proteins from scallop adductor muscle in relation to its freshness.
著者 (4件):
NIKI T
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
KATO Y
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
NOZAWA H
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
SEKI N
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
資料名:
Fisheries Science
(Fisheries Science)
巻:
68
号:
3
ページ:
688-693
発行年:
2002年06月
JST資料番号:
W1348A
ISSN:
0919-9268
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オーストラリア (AUS)
言語:
英語 (EN)