文献
J-GLOBAL ID:200902144139613868
整理番号:02A0192380
ボイル中及びボイル後の日本製ヌードルにおける水の状態の変化のNMRマイクロイメージングによる観察
Change in the Status of Water in Japanese Noodles During and After Boiling Observed by NMR Micro Imaging.
著者 (5件):
KOJIMA T I
(Saitama Industrial Technol. Center, Saitama, JPN)
,
HORIGANE A K
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, JPN)
,
YOSHIDA M
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, JPN)
,
NAGATA T
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, JPN)
,
NAGASAWA A
(Saitama Univ., JPN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
66
号:
9
ページ:
1361-1365
発行年:
2001年11月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)