文献
J-GLOBAL ID:200902144556787933
整理番号:00A0344722
米(Oryza sativa Cv. Koshihikari)澱粉分解酵素の分布と性質
Distribution and Characterization of Enzymes Causing Starch Degradation in Rice(Oryza sativa Cv. Koshihikari).
著者 (8件):
AWAZUHARA M
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
NAKAGAWA A
(Yamawaki Gakuen Junior Coll., Tokyo, JPN)
,
YAMAGUCHI J
(Nagoya Univ., Nagoya, JPN)
,
FUJIWARA T
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
HAYASHI H
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
HATAE K
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
CHINO M
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
SHIMADA A
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
48
号:
2
ページ:
245-252
発行年:
2000年02月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)