文献
J-GLOBAL ID:200902145110746474
整理番号:99A0226355
Vitis vinifera L. cv. Sauvignon Blancにおける新種フレーバ前駆体 s-システイン共役体
A New Type of Flavor Precursors in Vitis vinifersa L. cv. Sauvignon Blanc: S-Cysteine Conjugates.
著者 (3件):
TOMINAGA T
(Univ. Victor Segalen Bordeaux, Talence, FRA)
,
DES GACHONS C P
(Univ. Victor Segalen Bordeaux, Talence, FRA)
,
DUBOURDIEU D
(Univ. Victor Segalen Bordeaux, Talence, FRA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
46
号:
12
ページ:
5215-5219
発行年:
1998年12月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)