文献
J-GLOBAL ID:200902145624422651
整理番号:99A0394413
エチレン処理した熟成バナナの果皮及び果肉における1-アミノシクロプロパン-1-カルボン酸オキシダーゼに及ぼすしょ糖パルミチン酸エステル被覆の影響
Effects of Sucrose Palmitic Acid Ester Coating on the 1-Aminocyclopropane-1-Carboxylate(ACC) Oxidase Activity in the Peel and Pulp of Ripening Banana Treated with Ethylene.
著者 (3件):
MOMEN M N
(Miyazaki Univ., Nishi Miyazaki shi, JPN)
,
TATSUMI Y
(Miyazaki Univ., Nishi Miyazaki shi, JPN)
,
SHIMOKAWA K
(Miyazaki Univ., Nishi Miyazaki shi, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
5
号:
1
ページ:
30-34
発行年:
1999年02月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)