文献
J-GLOBAL ID:200902145646313295
整理番号:02A0332747
女峰イチゴ(Fragaria ananassa Duch.)の馴化した培養細胞によるアントシアニンの生産
Production of Anthocyanins by Habituated Cultured Cells of Nyoho Strawberry(Fragaria ananassa Duch.).
著者 (7件):
ASANO S
(Food Res. Inst., Niigata, JPN)
,
OHTSUBO S
(Food Res. Inst., Niigata, JPN)
,
NAKAJIMA M
(Food Res. Inst., Niigata, JPN)
,
KUSUNOKI M
(Food Res. Inst., Niigata, JPN)
,
KANEKO K
(Niigata Coll. Pharmacy, Niigata, JPN)
,
KATAYAMA H
(Niigata Coll. Pharmacy, Niigata, JPN)
,
NAWA Y
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
8
号:
1
ページ:
64-69
発行年:
2002年02月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)