文献
J-GLOBAL ID:200902145892786461
整理番号:94A0659172
比内鶏肉中の遊離アミノ酸,イノシン酸の化学分析と官能試験 ブロイラ及び卵用鶏との比較
Chemical Analysis and Sensory Evaluation of Free Amino Acids and 5’-Inosinic Acid in Meat of Hinai-dori, Japanese Native Chicken.-Comparison with Broilers and Layer Pullets.
著者 (5件):
FUJIMURA S
(Niigata Univ., Niigata-shi)
,
MURAMOTO T
(Niigata Univ., Niigata-shi)
,
KATSUKAWA M
(Niigata Univ., Niigata-shi)
,
HATANO T
(Niigata Univ., Niigata-shi)
,
ISHIBASHI T
(Niigata Univ., Niigata-shi)
資料名:
Animal Science and Technology
(Animal Science and Technology)
巻:
65
号:
7
ページ:
610-618
発行年:
1994年07月
JST資料番号:
F0902A
ISSN:
0918-2365
CODEN:
NICKA3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)