文献
J-GLOBAL ID:200902146026869869
整理番号:94A0248599
イチゴジュースの色:遺伝子型の異なる39品種のジュースの定量的及び定性的色素組成
Strawberry Juice Colour: A Study of the Quantitative and Qualitative Pigment Composition of Juices from 39 Genotypes.
著者 (3件):
BAKKER J
(AFRC Inst. Food Research, Berkshire, GBR)
,
BRIDLE P
(AFRC Inst. Food Research, Berkshire, GBR)
,
BELLWORTHY S J
(AFRC Inst. Food Research, Berkshire, GBR)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
64
号:
1
ページ:
31-37
発行年:
1994年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)