文献
J-GLOBAL ID:200902146060947887
整理番号:98A0435245
簡素なグルコース液体培地で生成するLactobacillus plantarum NCIM2084の広域スペクトル熱安定バクテリオシン,プランタリシンLP84
Plantaricin LP84, a broad spectrum heat-stable bacteriocin of Lactobacillus plantarum NCIM 2084 produced in a simple glucose broth medium.
著者 (3件):
SUMA K
(Central Food Technological Res. Inst., Mysore, IND)
,
MISRA M C
(Central Food Technological Res. Inst., Mysore, IND)
,
VARADARAJ M C
(Central Food Technological Res. Inst., Mysore, IND)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
40
号:
1/2
ページ:
17-25
発行年:
1998年03月03日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)