文献
J-GLOBAL ID:200902146067508030
整理番号:03A0038317
食用マッシュルームLentinula edodesよりの細胞外ラッカーゼの精製と性質および化学的に異なる色素の脱色
Purification and characterization of an extracellular laccase from the edible mushroom Lentinula edodes, and decolorization of chemically different dyes.
著者 (6件):
NAGAI M
(Iwate Biotechnol. Res. Center, Iwate, JPN)
,
SATO T
(Iwate Biotechnol. Res. Center, Iwate, JPN)
,
WATANABE H
(Iwate Biotechnol. Res. Center, Iwate, JPN)
,
SAITO K
(Iwate Biotechnol. Res. Center, Iwate, JPN)
,
KAWATA M
(Iwate Biotechnol. Res. Center, Iwate, JPN)
,
ENEI H
(Iwate Biotechnol. Res. Center, Iwate, JPN)
資料名:
Applied Microbiology and Biotechnology
(Applied Microbiology and Biotechnology)
巻:
60
号:
3
ページ:
327-335
発行年:
2002年11月
JST資料番号:
H0764A
ISSN:
0175-7598
CODEN:
EJABDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)