文献
J-GLOBAL ID:200902146306733369
整理番号:97A0699441
高温性乳酸かん菌のβ-ガラクトシダーゼ活性 食品添加物としての使用の可能性
β-Galactosidase activity in thermophilic lactobacilli. Their potential use as dietary adjunct.
著者 (4件):
FERNANDEZ MURGA M L
(Centro de Referencia para Lactobacilos(CERELA), S.M. de Tucum<span style=text-decoration:overline>a ́</span>n, ARG)
,
HEBERT E M
(Centro de Referencia para Lactobacilos(CERELA), S.M. de Tucum<span style=text-decoration:overline>a ́</span>n, ARG)
,
SAVOY DE GIORI G
(Centro de Referencia para Lactobacilos(CERELA), S.M. de Tucum<span style=text-decoration:overline>a ́</span>n, ARG)
,
DE VALDEZ G F
(Centro de Referencia para Lactobacilos(CERELA), S.M. de Tucum<span style=text-decoration:overline>a ́</span>n, ARG)
資料名:
Milchwissenschaft
(Milchwissenschaft)
巻:
52
号:
6
ページ:
316-318
発行年:
1997年
JST資料番号:
D0077A
ISSN:
0026-3788
CODEN:
MILCAD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)