文献
J-GLOBAL ID:200902146391891687
整理番号:96A0250514
バルセロナ地域の小売市場で購入したサバ科魚類のヒスタミン産生菌の発生状況とヒスタミン含有量
Incidence of histamine-forming bacteria and histamine content in scombroid fish species from retail markets in the Barcelona area.
著者 (4件):
LOPEZ-SABATER E I
(Autonomous Univ. Barcelona, Barcelona, ESP)
,
RODRIGUEZ-JEREZ J J
(Autonomous Univ. Barcelona, Barcelona, ESP)
,
HERNANDEZ-HERRERO M
(Autonomous Univ. Barcelona, Barcelona, ESP)
,
MORA-VENTURA M T
(Autonomous Univ. Barcelona, Barcelona, ESP)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
28
号:
3
ページ:
411-418
発行年:
1996年01月
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)