文献
J-GLOBAL ID:200902146511141814
整理番号:01A0432724
こんにゃくの理化学的性状と食味特性に及ぼす超音波照射の影響
Effects of Ultrasonication on the Physicochemical Properties and Sensory Characteristics of Konnyaku.
著者 (6件):
KIMURA T
(Sugiyama Jogakuen Univ., Nagoya, JPN)
,
SUGAHARA T
(Sugiyama Jogakuen Univ., Nagoya, JPN)
,
KAMEDA K
(Kagawa Nutrition Univ., Saitama, JPN)
,
SASAKI H
(Kagawa Nutrition Univ., Saitama, JPN)
,
FUKUYA Y
(Sugiyama Jogakuen Univ., Nagoya, JPN)
,
GOTO M
(Kan’etsu Bussan Co., Saitama, JPN)
資料名:
日本家政学会誌
(Journal of Home Economics of Japan)
巻:
52
号:
3
ページ:
227-234
発行年:
2001年03月15日
JST資料番号:
F0763A
ISSN:
0913-5227
CODEN:
NKGAEB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)