文献
J-GLOBAL ID:200902146799997890
整理番号:93A0179768
粒状ケフィア穀類から単離されたLactobacillus hilgardiiとSaccharomyces florentinusの相互作用の特徴
Characterization of interactions between Lactobacillus hilgardii and Saccharomyces florentinus isolated from sugary kefir grains.
著者 (2件):
LEROI F
(Ecole Nationale d’Ing<span style=text-decoration:overline>e ́</span>nieurs des Techniques des Industries Agro Alimentaires, Nantes, FRA)
,
PIDOUX M
(Ecole Nationale d’Ing<span style=text-decoration:overline>e ́</span>nieurs des Techniques des Industries Agro Alimentaires, Nantes, FRA)
資料名:
Journal of Applied Bacteriology
(Journal of Applied Bacteriology)
巻:
74
号:
1
ページ:
54-60
発行年:
1993年01月
JST資料番号:
A0635A
ISSN:
0021-8847
CODEN:
JABAA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)