文献
J-GLOBAL ID:200902146827743158
整理番号:97A0391650
サンショウ葉の香気およびその形成
Aroma Compounds in the Leaves of Japanese Pepper (Zanthoxylum piperium DC) and Their Formation from Glycosides.
著者 (4件):
KOJIMA H
(Japan Tobacco Inc., Kanagawa, JPN)
,
KATO A
(Japan Tobacco Inc., Kanagawa, JPN)
,
KUBOTA K
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
KOBAYASHI A
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
61
号:
3
ページ:
491-494
発行年:
1997年03月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)