文献
J-GLOBAL ID:200902146898642271
整理番号:00A0002790
蒸留酒のフェノール類,フラン類及び総酸化防止剤量
Phenolic Constituents, Furans, and Total Antioxidant Status of Distilled Spirits.
著者 (4件):
GOLDBERG D M
(Univ. Toronto, Ontario, CAN)
,
HOFFMAN B
(Univ. Toronto, Ontario, CAN)
,
YANG J
(Liquor Control Board of Ontario, Ontario, CAN)
,
SOLEAS G J
(Liquor Control Board of Ontario, Ontario, CAN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
47
号:
10
ページ:
3978-3985
発行年:
1999年10月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)