文献
J-GLOBAL ID:200902146968443417
整理番号:98A0816423
大豆食品試料についての核酸の異なる9種抽出法の定量的及び定性的評価
Quantitative and qualitative evaluation of nine different extraction methods for nucleic acids on soya bean food samples.
著者 (3件):
ZIMMERMANN A
(Swiss Federal Office of Public Health, Bern, CHE)
,
LUETHY J
(Swiss Federal Office of Public Health, Bern, CHE)
,
PAULI U
(Swiss Federal Office of Public Health, Bern, CHE)
資料名:
Zeitschrift fuer Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A. Food Research and Technology
(Zeitschrift fuer Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A. Food Research and Technology)
巻:
207
号:
2
ページ:
81-90
発行年:
1998年
JST資料番号:
E0437A
ISSN:
1431-4630
CODEN:
ZLUFAR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)