文献
J-GLOBAL ID:200902147198609350
整理番号:98A0121470
Monascus purpureusが発酵した米(赤酵母米) 高コレステロール血症状動物モデルの血液コレステロールを下げる天然食糧産物
Monascus purpureus-fermented rice(red yeast rice): a natural food product that lowers blood cholesterol in animal models of hypercholesterolemia.
著者 (6件):
LI C
(Beijing Medical Univ., Beijing, CHN)
,
ZHU Y
(Beijing Medical Univ., Beijing, CHN)
,
WANG Y
(Beijing Medical Univ., Beijing, CHN)
,
ZHU J-S
(Pharmanex, Inc., CA)
,
CHANG J
(Pharmanex, Inc., CA)
,
KRITCHEVSKY D
(Wistar Inst., PA)
資料名:
Nutrition Research
(Nutrition Research)
巻:
18
号:
1
ページ:
71-81
発行年:
1998年01月
JST資料番号:
E0636B
ISSN:
0271-5317
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)