文献
J-GLOBAL ID:200902147266225426
整理番号:94A0272995
Lepidium meyeniiの化学組成
Chemical composition of Lepidium meyenii.
著者 (5件):
DINI A
(Univ. Napoli ‘Federico II’, Naples, ITA)
,
MIGLIUOLO G
(Univ. Salerno, Salerno, ITA)
,
RASTRELLI L
(Univ. Napoli ‘Federico II’, Naples, ITA)
,
SATURNINO P
(Univ. Napoli ‘Federico II’, Naples, ITA)
,
SCHETTINO O
(Univ. Napoli ‘Federico II’, Naples, ITA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
49
号:
4
ページ:
347-349
発行年:
1994年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)