文献
J-GLOBAL ID:200902147760528040
整理番号:93A0353363
ポリ(ラクチド-コ-グリコライド)微粒子の調製と特性 II 水中(油中水)エマルション溶媒蒸発法を用いたモデル蛋白質の取込
The Preparation and Characterization of Poly(lactide-co-glycolide) Microparticles. II. The Entrapment of a Model Protein Using a(Water-in-Oil)-in-Water Emulsion Solvent Evaporation Technique.
著者 (3件):
JEFFERY H
(Univ. Nottingham, Nottingham, GBR)
,
DAVIS S S
(Univ. Nottingham, Nottingham, GBR)
,
O’HAGAN D T
(Univ. Nottingham, Nottingham, GBR)
資料名:
Pharmaceutical Research
(Pharmaceutical Research)
巻:
10
号:
3
ページ:
362-368
発行年:
1993年03月
JST資料番号:
A0842B
ISSN:
0724-8741
CODEN:
PHREEB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)