文献
J-GLOBAL ID:200902147936016084
整理番号:98A0633365
大豆蛋白質の沈殿のための化学的及び二極性膜電気化学的酸性化の比較
Comparison of Chemical and Bipolar-Membrane Electrochemical Acidification for Precipitation of Soybean Proteins.
著者 (3件):
BAZINET L
(Food Res. and Development Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, Qu<span style=text-decoration:overline>e ́</span>bec, CAN)
,
LAMARCHE F
(Food Res. and Development Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, Qu<span style=text-decoration:overline>e ́</span>bec, CAN)
,
IPPERSIEL D
(Food Res. and Development Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, Qu<span style=text-decoration:overline>e ́</span>bec, CAN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
46
号:
5
ページ:
2013-2019
発行年:
1998年05月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)