文献
J-GLOBAL ID:200902148179820047
整理番号:98A0633319
紅茶加工向けのチャの葉におけるアルコール性芳香の形成に関連するβ-プリメベロシダーゼの特性化及びその基質特異性についての予備的観察
Characterization of β-Primeverosidase, Being Concerned with Alcoholic Aroma Formation in Tea Leaves To Be Processed into Black Tea, and Preliminary Observations on Its Substrate Specificity.
著者 (7件):
IJIMA Y
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
OGAWA K
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
WATANABE N
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
USUI T
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
OHNISHI-KAMEYAMA M
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Tsukuba, JPN)
,
NAGATA T
(National Food Res. Inst., Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Tsukuba, JPN)
,
SAKATA K
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
46
号:
5
ページ:
1712-1718
発行年:
1998年05月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)