文献
J-GLOBAL ID:200902148677331061
整理番号:96A0968419
L-オルニチルタウリン・HClの簡便な合成と食材中の塩辛さへの影響
Convenient Synthesis of L-Ornithyltaurine HCl and the Effect on Saltiness in a Food Material.
著者 (7件):
NAKAMURA K
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
KURAMITU R
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
KATAOKA S
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
SEGAWA D
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
TAHARA K
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
TAMURA M
(Kowa Co., Ltd., Tokyo, JPN)
,
OKAI H
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
44
号:
9
ページ:
2481-2485
発行年:
1996年09月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)