文献
J-GLOBAL ID:200902149071827858
整理番号:00A0033874
醤油麹菌Aspergillus oryzae由来の塩耐性β-キシロシダーゼの固体培地および液体培地中での産生とその性質
Production and Some Properties of Salt-Tolerant β-Xylosidases from a Shoyu Koji Mold, Aspergillus oryzae in Solid and Liquid Cultures.
著者 (7件):
HASHIMOTO T
(National Res. Inst. Brewing, Hiroshima)
,
MORISHITA M
(Higashimaru Shoyu Co. Ltd., Hyogo, JPN)
,
IWASHITA K
(National Res. Inst. Brewing, Hiroshima)
,
SHIMOI H
(National Res. Inst. Brewing, Hiroshima)
,
NAKATA Y
(Higashimaru Shoyu Co. Ltd., Hyogo, JPN)
,
TSUJI Y
(Higashimaru Shoyu Co. Ltd., Hyogo, JPN)
,
ITO K
(National Res. Inst. Brewing, Hiroshima)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
88
号:
5
ページ:
479-483
発行年:
1999年11月25日
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)