文献
J-GLOBAL ID:200902149463173708
整理番号:01A0078000
ブロイラの肉色改善に対するレシチンとα-トコフェロール添加のあるなしでのアスタキサンチン高濃度含有酵母Phaffia rhodozymaの給与レベルと給与期間の影響
Influence of Feeding Duration and Dietary Level of Phaffia rhodozyma, a Yeast Containing High Concentrations of Astaxanthin, with or without Supplementation of Lecithin and α-Tocopherol on Meat Color Development in Broiler Chickens.
著者 (8件):
MATSUSHITA K
(Yamanashi Prefecture Livestock Experimental Station, Tamaho-machi, JPN)
,
KOMIYAMA H
(Yamanashi Prefecture Livestock Experimental Station, Tamaho-machi, JPN)
,
AKIBA Y
(Tohoku Univ., Sendai-shi, JPN)
,
SATO K
(Tohoku Univ., Sendai-shi, JPN)
,
TAKAHASHI K
(Tohoku Univ., Sendai-shi, JPN)
,
TOYOMIZU M
(Tohoku Univ., Sendai-shi, JPN)
,
TSUNEKAWA H
(Mercian Corp., Tokyo, JPN)
,
NAGAO H
(Mercian Corp., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Poultry Science
(Journal of Poultry Science)
巻:
37
号:
6
ページ:
341-348
発行年:
2000年11月25日
JST資料番号:
G0008B
ISSN:
1346-7395
CODEN:
JPSOBX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)