文献
J-GLOBAL ID:200902149525892315
整理番号:02A0362538
ミオシン重鎖イソ型は豚肉品質の変動の説明となる
Myosin heavy chain isoforms account for variation in pork quality.
著者 (5件):
EGGERT J M
(Cotswold International, IN, USA)
,
DEPREUX F F S
(Purdue Univ., IN, USA)
,
SCHINCKEL A P
(Purdue Univ., IN, USA)
,
GRANT A L
(Purdue Univ., IN, USA)
,
GERRARD D E
(Purdue Univ., IN, USA)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
61
号:
2
ページ:
117-126
発行年:
2002年06月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)