文献
J-GLOBAL ID:200902149641870140
整理番号:98A0599136
でんぷん分解酵素の構造、機能、およびタンパク質工学
Structure, function and protein engineering of starch-degrading enzymes.
著者 (9件):
GOTTSCHALK T E
(Carlsberg Lab., Copenhagen, DNK)
,
FIEROBE H-P
(Carlsberg Lab., Copenhagen, DNK)
,
CLARKE A J
(Univ. Guelph, Ontario, CAN)
,
TULL D
(Carlsberg Lab., Copenhagen, DNK)
,
FRANDSEN T P
(Carlsberg Lab., Copenhagen, DNK)
,
JUGE N
(Inst. Food Res., Norwich, GBR)
,
COTTAZ S
(Centre de Rech. Macromolecules Vegetales, Grenoble, FRA)
,
WILLIAMSON G
(Inst. Food Res., Norwich, GBR)
,
SVENSSON B
(Carlsberg Lab., Copenhagen, DNK)
資料名:
Biochemical Society Transactions
(Biochemical Society Transactions)
巻:
26
号:
2
ページ:
198-204
発行年:
1998年05月
JST資料番号:
A0050A
ISSN:
0300-5127
CODEN:
BCSTB5
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)