文献
J-GLOBAL ID:200902150150061630
整理番号:03A0125200
若年及び初老の人々の筋電図記録で研究したテクスチャの異なる食品のそしゃくパターン
Chewing patterns of various texture foods studied by electromyography in young and elderly populations.
著者 (3件):
KOHYAMA K
(Inst. National de la Rech. Agronomique, Theix, FRA)
,
MIOCHE L
(Inst. National de la Rech. Agronomique, Theix, FRA)
,
MARTIN J-F
(Inst. National de la Rech. Agronomique, Theix, FRA)
資料名:
Journal of Texture Studies
(Journal of Texture Studies)
巻:
33
号:
4
ページ:
269-283
発行年:
2002年10月
JST資料番号:
E0291D
ISSN:
0022-4901
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)