文献
J-GLOBAL ID:200902150153762248
整理番号:02A0917873
セレン濃縮の酵母原料におけるセレンのスペシエーションのための新規な分析法の開発
Development of new analytical methods for selenium speciation in selenium-enriched yeast material.
著者 (4件):
CHASSAIGNE H
(European Commission-Joint Res. Centre, IRMM, Geel, BEL)
,
CHERY C C
(Ghent Univ., Ghent, BEL)
,
BORDIN G
(European Commission-Joint Res. Centre, IRMM, Geel, BEL)
,
RODRIGUEZ A R
(European Commission-Joint Res. Centre, IRMM, Geel, BEL)
資料名:
Journal of Chromatography A
(Journal of Chromatography A)
巻:
976
号:
1/2
ページ:
409-422
発行年:
2002年11月08日
JST資料番号:
C0278B
ISSN:
0021-9673
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)