文献
J-GLOBAL ID:200902150325744085
整理番号:93A0259294
乳製品,食中毒事例,非胃腸感染由来のBacillus cereusによるエンテロトキシン産生の分析
Analysis of enterotoxin production by Bacillus cereus from dairy products, food poisoning incidents and non-gastrointestinal infections.
著者 (3件):
GRANUM P E
(Norwegian Coll. Veterinary Medicine, Oslo, NOR)
,
BRYNESTAD S
(Norwegian Coll. Veterinary Medicine, Oslo, NOR)
,
KRAMER J M
(PHLS Food Hygiene Lab., London, GBR)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
17
号:
4
ページ:
269-279
発行年:
1993年02月
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)