文献
J-GLOBAL ID:200902150783597580
整理番号:99A0803349
アミロースフリーと高アミロースの両遺伝子を持つオオムギ系統の穀粒および澱粉特性
Grain and starch characteristics of the double recessive lines for amylose-free and high amylose gene in barley.
著者 (3件):
FUJITA M
(Shikoku National Agricultural Experiment Station, MAFF, Kagawa, JPN)
,
DOMON E
(Kyushu National Agricultural Experiment Station, MAFF, Kumamoto, JPN)
,
DOI Y
(Shikoku National Agricultural Experiment Station, MAFF, Kagawa, JPN)
資料名:
Breeding Science
(Breeding Science)
巻:
49
号:
3
ページ:
217-219
発行年:
1999年09月
JST資料番号:
Y0311B
ISSN:
1344-7610
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)