文献
J-GLOBAL ID:200902150914445756
整理番号:00A0572812
淡水藍藻類Oscillatoria agardhii由来の新規レクチンの精製及び特性化
Purification and characterization of a novel lectin from a freshwater cyanobacterium, Oscillatoria agardhii.
著者 (4件):
SATO Y
(Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima, JPN)
,
MURAKAMI M
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
MIYAZAWA K
(Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima, JPN)
,
HORI K
(Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima, JPN)
資料名:
Comparative Biochemistry and Physiology. B. Biochemistry and Molecular Biology
(Comparative Biochemistry and Physiology. B. Biochemistry and Molecular Biology)
巻:
125B
号:
2
ページ:
169-177
発行年:
2000年02月
JST資料番号:
A0956B
ISSN:
1096-4959
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)