文献
J-GLOBAL ID:200902150948962520
整理番号:03A0368430
中咽頭から下咽頭に至る半液状食品の移動速度及び通過時間に対する物理的性質及び口腔知覚の影響
Effects of physical properties and oral perception on transit speed and passing time of semiliquid foods form the mid-pharynx to the hypopharynx
著者 (5件):
TAKAHASHI T
(Japan Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
NITOU T
(Tokyo Univ. Hospital, Tokyo, JPN)
,
TAYAMA N
(Tokyo Univ. Hospital, Tokyo, JPN)
,
KAWANO A
(Japan Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
OGOSHI H
(Japan Women’s Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Texture Studies
(Journal of Texture Studies)
巻:
33
号:
6
ページ:
585-598
発行年:
2002年12月
JST資料番号:
E0291D
ISSN:
0022-4901
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)