文献
J-GLOBAL ID:200902150992603503
整理番号:98A0788476
魚類のホロミオグロビンおよび再構成ミオグロビンの自動酸化速度に対する加熱の影響
Effect of Heating on Autoxidation Rate of Fish Holoand Reconstituted Myoglobins.
著者 (5件):
CHANTHAI S
(Sophia Univ., Tokyo, JPN)
,
NIEDA H
(Sophia Univ., Tokyo, JPN)
,
OGAWA M
(Sophia Univ., Tokyo, JPN)
,
TAMIYA T
(Sophia Univ., Tokyo, JPN)
,
TSUCHIYA T
(Sophia Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Fisheries Science
(Fisheries Science)
巻:
64
号:
4
ページ:
574-577
発行年:
1998年08月
JST資料番号:
L2029A
ISSN:
0919-9268
CODEN:
FSCIEH
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)