文献
J-GLOBAL ID:200902151208002392
整理番号:00A0275447
ポットラックパーティ法(PPM)を用いた栄養サポートチーム(NST)の効果
Effect of Nutrition Support Team based on the New System “Potluck Party Method (PPM)”. Running head. Effect of NST based on PPM.
著者 (9件):
HIGASHIGUCHI T
(Suzuka General Hospital, Mie, JPN)
,
YASUI M
(Suzuka General Hospital, Mie, JPN)
,
BESSHO S
(Suzuka General Hospital, Mie, JPN)
,
FUTAMURA A
(Suzuka General Hospital, Mie, JPN)
,
YAMAGUCHI M
(Suzuka General Hospital, Mie, JPN)
,
IIDA T
(Suzuka General Hospital, Mie, JPN)
,
TANIGUCHI K
(Suzuka General Hospital, Mie, JPN)
,
NAKAGAWA S
(Suzuka General Hospital, Mie, JPN)
,
IMAI T
(Suzuka General Hospital, Mie, JPN)
資料名:
外科と代謝・栄養
(Japanese Journal of Surgical Metabolism and Nutrition)
巻:
34
号:
1
ページ:
1-8
発行年:
2000年02月15日
JST資料番号:
Y0699A
ISSN:
0389-5564
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)